EKSPORT OG IMPORT

Den rette samarbejdspartner ved

eksport og import

Hvor og hvordan finder man den rette samarbejdspartner i udlandet? Ved et tilfældigt møde på en messe eller et seminar? På en anbefaling eller ved målrettet søgning? Eller på en anden måde?

Der er skrevet mange gode artikler og bøger om det.

I den sammenhæng fristes vi til at citere den berømte danske tegner og forfatter Storm P.: ”En ting er luksus, noget andet er praksus!” I praksis viser det sig nemlig, at det med at finde/udvælge den rette samarbejdspartner i udlandet er næsten lige så let som at finde en nål i en høstak.

Sagt med andre ord: ”Det er lettere at skrive og fortælle om, hvordan man finder den rette samarbejdspartner, end at gøre det”.

Vi har mangeårig ekspertise i at bistå danske virksomheder med etablering af salg og produktion i lande, der er opstået efter opløsningen af det tidligere Jugoslavien og Sovjetunionen – både som ad hoc ansatte, som eksterne rådgivere og som partnere.

Vi har sproglige, kommercielle og kulturelle forudsætninger for og erfaringer med at bedømme/udvælge den rette samarbejdspartner i de pågældende lande.

Og vice versa – vi kan også hjælpe forretningsfolk fra de pågældende lande til at finde den rette samarbejdspartner (underleverandør af varer, know-how og tjenesteydelser) i Danmark.